Det kan du bruge tavlelak til

Tidligere var det meget populært at anskaffe sig en stor tavle fra tidligere årtier, som man kunne hænge op derhjemme. Det var en dekorativ ting, som mange gjorde. Dernæst kunne man tegne sjove motiver på tavlen og generelt gøre sjove ting med den. Havde man dengang sagt til folk, at man nogle årtier efter kunne få denne type materiale i en spand ville de nok ikke tro en. Det er dog lige hvad der kan ske nu. For nu er det muligt at finde tavlelak, som man kan male på flader. Du finder den rette og farverige tavlelak du ønsker og finder en pensel frem. Dernæst kan du blot male der hvor du ønsker at have en tavle. På den måde får du både noget meget funktionelt og noget æstetisk smukt i dit hjem.

Tavlelak i børneværelset ser fint ud

Er man på varsel er det meget normalt, at man har meget tid til overs. Man går måske blot rundt derhjemme og ved ikke helt hvad man skal stille op med sig selv. Det er meget ofte på barsel, at man begynder på sjove projekter derhjemme. For pludseligt har man tiden til disse ting og derfor er det bare med at gå i gang. En ting, som mange går i gang med er at indrette børneværelset. Man ønsker naturligvis, at børneværelset skal være dejligt og hyggeligt og det kan blandt andet ske med tavlelak. For når man har malet væggene kan man også udvælge et sted, hvor man ønsker, at der skal være en tavle. Det kan være, at man har stilt et lille skrivebord. Ovenover dette skrivebord kan man male med noget tavlelak. Når barnet bliver stort nok kan han eller hun således sidde og male direkte på væggen.

 

Mange vælger at gå meget op i de helt rette farver i børneværelset. De synes, at værelset til den lille pige skal være lyserødt og til den lille dreng skal det være lyseblåt. Sådan behøver det dog slet ikke at være, og ofte kan der faktisk være fordele ved ikke at lave denne skelnen. I stedet bør man blot vælge en flot farve når man vælger tavlelak. Formår man at finde en flot farve, så vil ens barn formentligt også kunne lide den uanset om det er en klassisk pige- eller drengefarve.

Brug tavlelak i køkkenet

Det er ikke kun i børneværelset, at tavlelak kan være en god ting. For også i køkkenet kan man få stor gavn ud af at lave sin helt egen lille tavle. Køkkenet er et af de steder, hvor man generelt har brug for at skrive mest. Det kan blandt andet være små noter og huskelister. Mange familier har mange små noter liggende rundt omkring derhjemme. I stedet for dette kan man blot lave en tavle med noget tavlelak. Når noget skal købes ind kan man skrive det på denne tavle. På den måde vil man hele tiden være opdateret med hvad der mangler i køkkenet og i resten af huset.