Kickstart til en sundere livsstil

Hvis du har problemer med at komme af med dit overskydene fedt ligesom rigtig mange andre danskere også har, så findes der heldigvis en løsning til dig.
Den moderne metode “”fedtfrysning”” er en fornuftig og billig behandling til dig, der ønsker at kickstarte din slankekur. Fedtfrysningen i sig selv er selvfølgelig ikke en slankekur, men det skal forstås som et form for springbræt til din sunde livsstil.
Fedtfrysning kan nemlig have fedtreduceringer på helt op til 25% pr. behandling, hvilket typisk vil være synligt 5-6 uger efter, da kroppen skal nå at udskille de ødelagte fedtceller. Kombineret med en sund og nuanceret kost, kan du hurtigt komme i mål med din strandkrop.

Hvad er fedtfrysning helt præcist?

Fedtfrysning er i bund og grund, som navnet foreslår – en procedure, hvor man fryser overskydende fedt et bestemt sted på kroppen. Man ville måske tro, at det var farligt at udsætte sin krop for så lave temperaturer over en længere periode, men det er faktisk ganske ufarligt – tværtimod.
Ved hjælp af en masse undersøgelser og forskning har man nemlig fundet ud af, at hvis man vælger et bestemt punkt eller område på kroppen og udsætter det for nedkøling, så er det kun fedtcellerne, der bliver påvirket af det. Det vil altså sige, at hverken dit væv eller nogle af dine andre celler i kroppen tager skade af det.
Af bl.a. den årsag er fedtfrysning blevet så populær en behandling inden for det område. Der bliver nemlig, hverken foretaget eller inkluderet nogle indgreb, narkose, bedøvelse, smerter, sygemelding eller lignende. Du kan få en fedtfrysning om eftermiddagen, og være frisk på arbejde dagen efter.
Hvilket står i stærk kontrast med fedtsugning eller lignende ingreb, hvor man oftest skal ligge sygemeldt i en længere periode efterfølgende.

Fedtfrysning priser

Prisen på en fedtfrysning er en langt billigere løsning ift. for eksempel fedtsugning, der typisk koster mellem 12.000-25.000+ kr. alt efter, hvor på kroppen fedtsugningen skal foretages.
Inden man vælger et sted at få lavet en fedtfrysning, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, hvilket den f.eks. er hos Cawalli.dk, der har stor erfaring og ekspertise indenfor fedtfrysning.
De tilbyder rigtig skarpe priser som ligger på:

Fedtfrysning Pris
1-2 påsætninger á 1 time 3.400 DKK.
2-4 påsætninger á 2 timer 5.300 DKK.
4-6 påsætninger á 3 timer 6.500 DKK.

Læs mere omkring vores fedtfrysning priser lige her.