Kystvejens Konferencecenter kan også være kursuscenter

Kystvejens Konference er måske mest kendt for, som det også fremgår i deres navn, de mange konferencer og møder, som de i årenes løb har lagt lokaler til. Det har dog i lang tid også lagt lokaler til en masse læring og kurser, og der er trods alt også en grund til, at de på nærliggende vejskilte også kendes som kursuscenter.

 

Bygningen har i hvert fald, i kraft af sin tidligere status som Kommunal Højskole, haft rigtig meget med læring at gøre, og har en rig historie lige siden 1967 for at gøre enhver gæst klogere. Alt dette og mere kan du læse mere om her https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/kurser-seminarer/. Siden 2008 har bygninger været i privat varetægt, men det huser stadig ofte kursister og andre lærevillige folk fra Djursland såvel som resten af Østjylland og Midtjylland. Kystvejens Konferencecenter, eller kursuscenter om man vil, ligger nemlig ikke langt fra hverken Aarhus eller Randers.

 

Ønsker du at afholde et populært kursus, er dette kursuscenter derfor et af de oplagte steder at gøre det, da du kan tiltrække kursister fra nær og fjern grundet den centrale placering og de enormt gode faciliteter, som er blevet forfinet og evalueret på utallige gange efter de mange konferencer, møder og kurser, som væggene på Kystvejens Konferencecenter efterhånden har været vidner til.

Gode og kreative faciliteter på Kystvejens Kursuscenter

Centeret lægger i hvert fald i den grad op til både kreativitet og læring i kraft af dets udformning. Det ser man allerede inden man træder ind ad dørene på den store bygning. Bygningen er nemlig tegnet af den danske arkitektvirksomhed Friis og Moltke, hvilket tydeligt ses i både den indvendige og udvendige udformning.

 

Indenfor er de mere en 13000 kvadratmeter ligeledes kreativt blevet taget i brug til et væld af forskellige lokaler, gange og hyggekroge, så der er noget for enhver type smag og enhver slags forsamling.

 

Har ma brug for PowerPoint, mikrofon og laserpointer til sit kursus, så er det muligt at få fat på, og mange af lokalerne er endda indrettet til selvsamme. Er man imidlertid mere til det fri, ligger Kystvejens Kursuscenter heldigvis i naturskønne omgivelser. Det kan være, at det er her, kurset skal foregå, men ellers fungerer det smukke omgivelser lige uden for de store vinduespaneler på centeret også som et oplagt sted at holde pause, trække en mundfuld frisk luft.

 

Det kunne for eksempel være på en af de 5 store terrasser med frit udsyn til den omkringliggende skov, som er nabo til meget af konferencecenteret. Alternativt kunne det også være i bålets skær rundt omkring centerets bålsted. Centeret er særligt godt egnet som kursuscenter, hvis dit kursus omhandler kunst på den ene eller anden måde. Centeret er nemlig hjemsted for 650 kunstværker lavet af danske kunstnere. Kystvejens konferencecenter kan altså også sagtens være kursuscenter og endda et godt et af salgsen, hvor der er plads til lige præcis det kursus, som du vil arrangere.