Styrk dine medarbejderes IT-evner med et kursus

Fortsat flere virksomheder bruger i fortsat højere grad diverse IT-programmer i de daglige arbejdsrutiner. Det skyldes, at brugen af IT-programmer kan effektivisere dele af arbejdet, der ellers ville være meget tidskrævende, og at IT-programmer i visse tilfælde kan udføre arbejde med større præcision, end det ellers havde været muligt. Vil man som virksomhed gerne blive eller forblive konkurrencedygtige, kan det derfor være en god investering at sørge for, at følge denne trend og sørge for, at virksomhedens medarbejder evner at navigere i disse programmer. Det kan gøres effektivt ved hjælp af et kursus.

 

Kurser til grafikeren

De fleste virksomheder anvender i dag Microsofts Office-pakke i et eller andet omfang i de daglige arbejdsrutiner. Med programmer som Word, PowerPoint og Excel, der arbejder godt i kombination med hinanden, er Office-pakken blevet et populært redskab, der i det daglige gør arbejdet både nemmere og mere effektivt.

Men afhængigt af branchen, man arbejder i, vil der også være andre IT-programmer, som kan gør dele af arbejdet væsentligt nemmere. Arbejder I i jeres virksomhed med grafik i det daglige, kan et program som Adobe InDesign være et enormt godt redskab at have ved hånden. InDesign er Adobes afløser for firmaets eget PageMaker-program. Dermed indeholder det nye og forbedrede redskaber og er Adobes bedste og mest effektive layout-program til dags dato.

InDesign indeholder alle de redskaber, man kan have brug for til layout-design i alle afskygninger – både til print og digitalt brug. Arbejder man med at layoute plakater, bøger, magasiner, digitale medier og lignende til hverdag, er InDesign således et helt ideelt program, som allerede anvendes af enormt mange i den kreative branche. Adobe er i øvrigt kendt for programmer som Photoshop og Illustrator, som også anvendes i vidt omfang i den kreative branche grundet deres høje kvalitet og høje grad af pålidelighed. Disse karaktertræk går igen i Adobes InDesign.

 

InDesign kursus i København

 

InDesign er blot et af de mange IT-programmer, det er muligt at tage et kursus i. Ønsker du at tage et kursus i eksempelvis InDesign, kan du gøre det hos 4D, som er en kursus- og konsulentvirksomhed, der blandt andet tilbyder kurser i diverse IT-programmer. Ønsker du at tage et InDesign kursus i København, kan du gøre det her. Kurserne afholdes i 4D’s lokaler på Strøget, hvorfor de er let tilgængelige for alle, der har hjemme i København eller hovedstadens omegn.

Kurset i Adobe InDesign afholdes både som et kursus med åben tilmeldning, hvor man frit kan tilmelde sig som enkelt person eller enkelte personer eller som virksomhedskursus. At der er tale om et virksomhedskursus vil sige, at kurset tilpasses jeres typiske arbejdsopgaver, når I tilmelder jer som virksomhed. Der tages fat på problemstillinger og arbejdsopgaver, som kan være relevante for lige akkurat jeres virksomhed. Alle virksomheder er forskellige, har forskellige rutiner og forskellige måder at arbejde på, hvorfor det kan være enormt positivt med et kursus, der er tilpasset de specifikke behov.

Hos 4D er det muligt at tage fire forskellige kurser i Adobe InDesign. Dels er det muligt at tage kurset på to forskellige niveauer – henholdsvis for begyndere og øvede brugere af programmet, ligesom det er muligt at tage kurset på både dansk og engelsk.

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for at tage kurser i InDesign hos 4D her: https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign. Her kan du også læse mere om de øvrige kurser, virksomheden udbyder samt om, hvordan du eller din virksomhed tilmelder sig et kursus, der er relevant for jer.